Retrofit

Uw huidige machine weer up to date door middel van een retrofit!

Profiteer van een hogere productiviteit en betere snijkwaliteit door bestaande machines te upgraden met een kosten besparende retrofit.

ACT Machinery B.V. verkent samen met u de mogelijkheden en vervangt indien nodig en gewenst de controle unit, motoren, drives, hoogteregeling en overige componenten.

Zo bent u verlengt u de levensduur en efficiëntie van uw productie en bent u weer jaren competitief. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

CAD/CAM Nesting Software

We bieden een breed assortiment nesting software oplossingen toegespitst op alle applicaties. Lees meer over CAD/CAM nesting software

Pronest Software

Micro EDGE CNC control

De Micro Edge CNC controle unit is een krachtige upgrade voor je bestaande machine. Zeer flexibel en kosten efficiënt.

Micro Edge Pro

EDGE Pro CNC control

De Edge Pro CNC controle unit heeft dezelfde kracht als de Micro, mét een SAW touch screen en operator console voor ultiem gebruiksgemak.

Edge Pro

Plasma Brander Hoogteregeling

De Sensor PHC (plasma height control) controle unit is specifiek ontworpen voor conventionele plasma systemen zoals de Powermax.

Sensor PHC

Arc Glide Hoogteregeling

De Arc Glide is een extreem precieze hoogteregelaar voor zware machines, te gebruiken i.c.m. (Micro) Edge Pro of als stand-alone oplossing.

Arc Glide Hogteregeling

EDGE Connect CNC systeem

Betrouwbaarheid, geintegreerde mogelijkheden en hoge mate van maatwerk. Dat is Hypertherm’s nieuwste CNC platform: EDGE Connect.

Edge Connect