iNKT-PRINTER*

 

Om gemakkelijk tekst, lijnen of logo’s te kunnen printen op een werkstuk heeft ACT Machinery de optie “tekst markeren” in het leven geroepen.
Hierbij wordt een Citronix Ci3500 klein karakterprinter rechtstreeks door de CNC aangestuurd. De opgegeven markeringen worden in ProNest mee geprogrammeerd en in combinatie met de rotatieas maakt dit het mogelijk om in elke gewenste richting te printen.
Hierdoor kunnen de lijnen, teksten en/of logo’s in verschillende formaten tot circa 20 mm hoogte geprint worden.
De printer wordt op een 2e support geïnstalleerd. De inkt is sneldrogend en werkt op MEK* basis, het kan op alle oppervlakten (inclusief poreuze) worden gebruikt. * staat voor Methyl Ethyl Ketone.

Citronix

Citronix is ​​een toonaangevende wereldwijde leverancier van continue inkjetprinters.
De ci5000-serie printer is de nieuwste evolutie van het Citronix-printergamma.
Het blijft voortbouwen op de kernwaarden van Citronix, Eenvoudig, Capabel, Betrouwbaar en Uitstekende waarde en bevestigt opnieuw de positie van Citronix als een toonaangevende fabrikant van continue inkjet.

De printers van Citronix zijn ontworpen om te voldoen aan enkele van de meest veeleisende codeer- en markeertoepassingen in verschillende sectoren, zoals voedsel en dranken, extrusie, kabel en draad, cosmetica, farmaceutische en gezondheidszorg, elektronische componenten, automotive, bouw en andere industriële sectoren. Het assortiment printers van Citronix past identificatiekenmerken toe, zoals houdbaarheidsdatums, traceerbaarheidscodes, logo’s en batchcodes met zeer hoge snelheden op vrijwel elk soort materiaal of oppervlak, of het nu plastic, metaal, papier, hout, glas of een ander substraattype is.

Productassortiment van ciSeries

ci5200
Instapmodel printer voor typische toepassingen met 1 of 2 regels met snelheden tot 6,9 m / s. Ontworpen met IP55 geclassificeerde zwarte gepoedercoate stalen kast met standaard communicatiefuncties geconfigureerd voor algemene inkten.

ci5300
Intermediaire printer in roestvrijstalen kast voor 1 tot 3 lijnafdruktoepassingen met macro- en normale druppelgrootte bij snelheden tot 9,8 m / s. Ontworpen voor alle niet-pigmentinkttypen.

ci5500 ci5650
Geavanceerde high-performance printer met alle mogelijkheden van ci5300 plus geavanceerde connectiviteitsfuncties zoals ciLink en de mogelijkheid om tot 5 regels tekst, afbeeldingen en barcodes met hoge snelheden af ​​te drukken.
Ruwe IP65-printer met behuizing met overdruk onder druk en printkop voor omgevingen met extreem stof of spoelwater. Bevat alle functies en

mogelijkheden van ci5500.
Gespecialiseerde printers – ci5500 en ci5650 • Pigment: voor afdrukken met hoog contrast op donkere oppervlakken of hechting op complexe substraten

 

• Zwaar pigment: voor witte inkt met lage VOC-waarde voor uitstekend contrast op donkere oppervlakken
• Micro: ontworpen met een spuit van 40 micron voor het afdrukken van zeer kleine tekens (0,6 mm tot 6 mm)
• HS50 (High Speed ​​50 Micron): Ontworpen met 50 micron mondstuk voor extra hoge snelheidstoepassingen.

Eenvoud eenvoudig te gebruiken, intuïtieve grafische gebruikersinterface met aanraakscherm waardoor de noodzaak voor training van de operator wordt beperkt

• Groot 10,1 ″ capacitief touchscreen met gehard glas voor industriële omgevingen
• Enkele start / stop-knop voor een correcte uitschakeling en betrouwbaar opstarten
• Eenvoudige WYSIWYG-berichten maken.

foto citronix

ACT machines
Met de optie tekst markeren kunnen we lijnen, teksten en logo’s in verschillende formaten tot circa 20 mm hoogte printen.
Wij gebruiken hiervoor de Citronix Ci3500 klein karakterprinter die rechtstreeks door de CNC wordt aangestuurd. Deze markeringen worden in ProNest mee geprogrammeerd en in combinatie met de rotatie-as is het mogelijk om in elke gewenste richting te printen.
De printer wordt op een 2e support geïnstalleerd.
Het is snel drogende inkt. Ook is het voor alle oppervlakten. (ook poreuze)
Ook wordt het markeren met plasma wel uitgevoerd voor het aanduiden van boorgaten,
montage plekken en lijnen.
Tekst gaat beduidend langzamer, dus daar is de printer beter voor geschikt.

 ciEasyServ   -  

  maximaliseer printerprestaties, levensduur en uptime met eenvoudige, geen rommel / gedoe, gratis technicus, vervanging van servicemodule
• Uitstekende waarde voor functierijke printer met uitgebreide garantie

• Onderhoudsintervallen van 18 maanden of 8.000 uur om geplande uitvaltijd te verminderen
• Geen dure inktmodules om te vervangen - geen inkt weggegooid tijdens het bijvullen van inkt
• Geen afval - geen gedeeltelijk gevulde gevaarlijke flessen om weg te gooien
• Eenvoudig te diagnosticeren en te repareren - u hoeft geen dure modules te vervangen

Printer is op machine geïntegreerd vanuit de besturing en de tekenfiles CNC wordt de printer aangestuurd.

Beweging  stop en start,  zowel manueel als softwarematig aan gestuurd.

Machine kan met 25m/per min printen van lijnen  (zowel de positie naar het volgende punt)