Bevel snijden

ACT plasmasnijmachines kunnen worden uitgerust met een bevel-unit om met precisie schuine kanten te snijden aan werkstukken. Deze bevel-unit is uitgerust met de geavanceerde ProNest en TrueBevel technieken van Hypertherm.

De ProNest software zorgt ervoor dat de machines gemakkelijk zijn te bedienen, zodat u efficiƫnt mogelijk werkt. De TrueBevel techniek garandeert dat de gewenste hoek ook daadwerkelijk uitgesneden wordt.

Wilt u geen tijd meer verspillen aan het instellen van het systeem en aan wisselende resultaten? Laat uw ACT plasmasnijmachine uitrusten met onze geavanceerde bevel-unit!

De voordelen van Bevel snijden

  • Installatietijd en restmateriaal worden aanzienlijk verminderd vanwege minder menselijke fouten;
  • Bevel cut adviserende volgorde in voorzien van verbeterde nauwkeurigheid en consistente kwaliteit;
  • Schaalbare parametertabellen met ingesloten vergelijkingen stellen gebruikers in staat gemakkelijk nieuwe hoeken toe te voegen.

Bevel snijden is beschikbaar voor:

ACTMAJOR

ACTMAXOR

ACT Machinery biedt op maat gemaakte, professionele oplossingen voor logistieke processen, automatisering en maximalisatie van machineproductiviteit.

ACT Machinery B.V. is een van de toonaangevende fabrikanten van CNC-gestuurde snijsystemen. Door onze jarenlange ervaring ontwikkelen en produceren wij op maat gemaakte, hoogwaardige snijmachines in Nederland voor onze klanten. Onze machines voldoen aan de hoogste eisen. Door onze samenwerking met Hypertherm kunnen we altijd geavanceerde hypermoderne snijtechnologieƫn aanbieden die onze klanten een hoge productiviteit garanderen.

Act Machinery biedt individueel en professioneel advies en begeleidt u vanaf het begin bij de installatie of uitbreiding van uw machine. Tijdens een eerste bezoek inventariseren we uw machine gratis en maken we een rapport. Alle technische vragen over uw project worden in detail besproken.

Bevoegde technici installeren en onderhouden uw machines. We bieden telefonische ondersteuning tijdens en na de inbedrijfstelling. Dit bespaart tijd en geld en u kunt snel weer verder met produceren.

ss_robotmaster_7_716x403