ACT Machinery biedt op maat gemaakte, professionele oplossingen voor logistieke processen, automatisering en maximalisatie van machineproductiviteit.

ACT Machinery B.V. is een van de toonaangevende fabrikanten van CNC-gestuurde snijsystemen. Door onze jarenlange ervaring ontwikkelen en produceren wij op maat gemaakte, hoogwaardige snijmachines in Nederland voor onze klanten. Onze machines voldoen aan de hoogste eisen. Door onze samenwerking met Hypertherm kunnen we altijd geavanceerde hypermoderne snijtechnologieën aanbieden die onze klanten een hoge productiviteit garanderen.

ACT Machinery biedt individueel en professioneel advies en begeleidt u vanaf het begin bij de installatie of uitbreiding van uw machine. Tijdens een eerste bezoek inventariseren we uw machine gratis en maken we een rapport. Alle technische vragen over uw project worden in detail besproken.

Bevoegde technici installeren en onderhouden uw machines. We bieden telefonische ondersteuning tijdens en na de inbedrijfstelling. Dit bespaart tijd en geld en u kunt snel weer verder met produceren.

ACT Machinery B.V. is de exclusieve partner van Hypertherm. Al bijna 50 jaar richt Hypertherm zich op het leveren van ’s werelds beste snijproducten.

Hypertherm ontwerpt en produceert ’s werelds meest geavanceerde plasmasystemen voor gebruik in een verscheidenheid aan industrieën waaronder scheepsbouw, productie en autoreparatie. De productlijn van het bedrijf omvat hand- en machine-plasmasnijders en verbruiksgoederen, evenals CNC-bewegings- en hoogteregelingen. Hypertherm-systemen staan bekend om hun snelle precisie bij het snijden van metaal en om hun betrouwbaarheid. Dit resulteert in een grotere productiviteit en winstgevendheid voor duizenden bedrijven.

De reputatie van het bedrijf gaat 50 jaar terug tot 1968, toen Hypertherm plasmasnijden met waterinjectie uitvond. Het bedrijf heeft meer dan 1.400 werknemers, regionale activiteiten en wereldwijde partnervertegenwoordiging.

Hypertherm True Hole
met de meest betrouwbare combinatie
ACT/Hypertherm
Parternership Hypertherm. (Roosendaal)ACT Machinery B.V. is de exclusieve partner van Hypertherm.
Al bijna 50 jaar richt Hypertherm zich op het leveren van ’s werelds beste snijproducten.
Hypertherm ontwerpt en produceert ’s werelds meest geavanceerde plasmasystemen voor gebruik in een verscheidenheid aan industrieën waaronder scheepsbouw, productie en autoreparatie. De productlijn van het bedrijf omvat hand- en machine-plasmasnijders en verbruiksgoederen, evenals CNC-bewegings- en hoogteregelingen. Hypertherm-systemen staan bekend om hun snelle precisie bij het snijden van metaal en om hun betrouwbaarheid. Dit resulteert in een grotere productiviteit en winstgevendheid voor duizenden bedrijven. Hypertherm De reputatie van het bedrijf gaat 50 jaar terug tot 1968, toen Hypertherm plasmasnijden met waterinjectie uitvond. Het bedrijf heeft meer dan 1.400 werknemers, regionale activiteiten en wereldwijde partnervertegenwoordiging.ACT-machinery.bv voor ontwerp en kwaliteit snijmachines zuiver
True Hole.

tjeukemeer joure act