Hypertherm Slijtdelen

Bescherm je investering! Doe dit door originele toortsen en slijtdelen voor je Hypertherm plasmasnijsysteem te gebruiken. Hier lees je waarom:

Gepatenteerde technologieën

Elke dag werken de bouwkundigen van Hypertherm aan nieuwe manieren om het proces van plasmasnijden te verbeteren.

Deze bouwkundigen hebben enorm veel tijd gestoken in het creëren van de beste technologieën op dit gebied, en doen dit nog steeds. Dit alles maakt dat de plasmasnijsystemen en slijtdelen van Hypertherm het beste uit uw machine halen.

Synergetisch ontwerp

De systemen en slijtdelen van Hypertherm zijn ontworpen om samen te werken. De systeemkenmerken en verbruiksartikelen zijn op elkaar afgestemd om de prestaties en de betrouwbaarheid te optimaliseren.

Oftewel, om u op de beste manier te laten snijden, met de langste levensduur.

Kritische kijk

De bouwkundigen van Hypertherm identificeren de kritische kenmerken van elk slijtdeel die invloed heeft op de snijprestaties. .

De specificaties van deze kenmerken wordt rekening gehouden met de tolerantie bereiken die zelfs de Six-Sigma-kwaliteitsnormen overtreffen.

Hoogste kwaliteit

Hypertherm investeert in de meest moderne kwaliteitssystemen, ultramoderne productiefaciliteiten en een intensieve machinebedrijfstraining zorgen ervoor dat elk slijtdeel dat u van ons ontvangt, naar uw hoogste verwachting zal presteren.

De slijtdelen van Hypertherm verdelen we onder in 2 categorieën:

Powermax en <125 amps MAX plasmasystemen

Speciale en verbruikbare upgrades Geschiktheid per systeem Omschrijving
FlushCut™ consumables Powermax45 XP
(45 amps)
Ideaal voor toepassingen waarbij nauwe of flushcuts vereist zijn.
Powermax65
(45 amps)
Powermax85
(45 amps)
Powermax105
(105 amps)
Powermax125
(125 amps)
HyAccess™ extended consumables Powermax30 XP Uitgebreide verbruiksartikelen voor snijden of gutsen op moeilijk bereikbare plaatsen.
Powermax45 XP
Powermax45
Powermax65
Powermax85
(65 amps en minder)
Powermax105
(65 amps en minder)
CopperPlus®
electrode
Powermax45 XP Lange levensduur electrode voor het snijden van metaal 1/2 in (12mm) of minder. Biedt minimaal een 2 keer langere levensduur van de slijtdelen.
Powermax65
Powermax85
Powermax105
Any system retrofitted with a Duramax RT torch

 

Retrofit toortsen Geschiktheid per systeem Omschrijving
Duramax® HRT handheld and Duramax MRT machine retrofit torches Powermax600 Duramax retrofit toortsen bieden verbeterde prestaties, een langere levensduur van de slijtdelen en betere systeemprestaties voor oudere Powermax- en MAX-systemen.
Powermax800
Powemax900
MAX42/43
Duramax® HRT handheld and Duramax MRT machine retrofit torches Powermax1000
Powermax1250
Powermax1650
RT80 retrofit torch upgrade Powermax1100

 

 

XPR, HPR, MAXPRO en andere plasmasystemen

Speciale en verbruikbare upgrades Omschrijving
SilverPlus® electrodes SilverPlus® is een bewezen elektrodetechnologie die de levensduur van slijtdelen aanzienlijk verlengt, waardoor de bedrijfskosten aanzienlijk worden verlaagd.

 

Retrofit toortsen Omschrijving
HyPerformance® Plasma XD system upgrade Het XD-technologie upgradekit biedt een betere gat kwaliteit, een dikkere perforatiemogelijkheid en verbeterde flexibiliteit met schuine en robotachtige toepassingen met superieure snijkwaliteit en consistentie, maximale productiviteit, minimale bedrijfskosten en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.
HyPro2000™ retrofit torch kit HyPro2000 technologie verbetert de productiviteit aanzienlijk met verhoogde snijsnelheden van 50% en tot 75% langere levensduur in vergelijking met de standaard HT2000 ® en MAX200 ®.